• Lokalizacja: Gdańsk, Główne Miasto
  • Czas trwania: 2 godziny
  • W cenie: prezentacja mięs, przystawki, steki, dodatki
  • Steki: Tomahawk, Rib Eye, Rumpsteak
  • Liczba osób: minimum 8 osób

      Minimalna liczba osób: 8

      Cena: 229 zł/os

      Cena: 205 zł/os

      Cena: 185 zł/os

    Kategoria:

    Opis

    Mięso z kaszubskiej hodowli:

    Mięso które podajemy w restauracji pochodzi z kaszubskiej ekologicznej hodowli. Gospodarstwo mieści się na obszarze 240 hektarów i jest objęte ochroną „NATURA 2000”. Jest w czystym i nieskażonym regionie.
    Ponadto woły karmione są wyłącznie ekologiczną paszą, która nie zawiera antybiotyków i stymulatorów wzrostu.
    Rasa Wagyu, nazywana także Kobe, jest znana z najwyższej jakości wołowiny na świecie, jej wyjątkowość polega na „marmurkowatej” strukturze mięsa (tłuszczem osadzonym między mięśniami).

     

    Degustacja steków podczas wieczoru kawalerskiego!

    Zaserwujemy Wam różnorodne steki z najwyższej jakości mięsa.
    Zachęcamy Was do porównywania i doświadczenia niezwykłej kulinarnej podróży. Nie ma lepszej okazji do tastingu jak kolacja kawalerska w większym gronie.

     

    Menu na wieczór kawalerski:

    Przystawki:
    • Tatar z wołowiny Wagyu serwowany z estragonowym aioli,
    koniakiem , jajkiem przepiórczym i grzankami
    • Grillowany szpik kostny z grzankami i sosem chimichurri

    Degustacja steków (około 300g mięsa na osobę)
    •Rumpsteak
    •Ribeye Steak
    •Tomahawk

    Dodatki:
    •Ziemniaki pieczone z masłem ziołowym
    •Frytki steakhouse smażone w tłuszczu wołowym
    •Sałata Crosby Wadge

    Sprawdź również