Degustacja steków

(1 opinia klienta)

  • Lokalizacja: Gdańsk, Główne Miasto
  • Czas trwania: 2 godziny
  • W cenie: prezentacja mięs, przystawki, steki, dodatki
  • Steki: Tomahawk, Rib Eye, Rumpsteak
  • Liczba osób: minimum 8 osób

Kategoria:

Opis

Mięso z kaszubskiej hodowli:

Mięso które podajemy w restauracji pochodzi z kaszubskiej ekologicznej hodowli. Gospodarstwo mieści się na obszarze 240 hektarów i jest objęte ochroną „NATURA 2000”. Jest w czystym i nieskażonym regionie.
Ponadto woły karmione są wyłącznie ekologiczną paszą, która nie zawiera antybiotyków i stymulatorów wzrostu.
Rasa Wagyu, nazywana także Kobe, jest znana z najwyższej jakości wołowiny na świecie, jej wyjątkowość polega na „marmurkowatej” strukturze mięsa (tłuszczem osadzonym między mięśniami).

 

Degustacja steków podczas wieczoru kawalerskiego!

Zaserwujemy Wam różnorodne steki z najwyższej jakości mięsa.
Zachęcamy Was do porównywania i doświadczenia niezwykłej kulinarnej podróży. Nie ma lepszej okazji do tastingu jak kolacja kawalerska w większym gronie.

 

Menu na wieczór kawalerski:

Przystawki:
• Tatar z wołowiny Wagyu serwowany z estragonowym aioli,
koniakiem , jajkiem przepiórczym i grzankami
• Grillowany szpik kostny z grzankami i sosem chimichurri

Degustacja steków (około 300g mięsa na osobę)
•Rumpsteak
•Ribeye Steak
•Tomahawk

Dodatki:
•Ziemniaki pieczone z masłem ziołowym
•Frytki steakhouse smażone w tłuszczu wołowym
•Sałata Crosby Wadge

1 opinia dla Degustacja steków

  1. Karol

    Najlepsze steki, doskonała lokalizacja restauracji w centrum miasta.
    Spędziliśmy idealny beforek kawalerski przed wypadem do klubu.

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Sprawdź również